İNUSAM Araştırma ve Proje Ofisi

İNUSAM Araştırma ve Proje Ofisimiz hazır!
Bölgenin en iyi Stratejik Araştırmalar Merkezi olarak tüm üniversitelerin Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik öğrencilerine staj imkanı sağlanmaktadır. Başvurular için ilanı yakında yayınlıyoruz.
Burayı büyük bir cömertlikle tefriş eden İSTANBUL PİLİÇ ve Yöneticilerine, Fırat Kalkınma Ajansından Murat Bayazıt ve Yusuf Kaplan Beylere teşekkürlerimizi sunuyoruz.
İNUSAM’ın oluşması ve faaliyetlerine destek konusunda bizim önümüzü açan ve koşulsuz destekleriyle bizleri cesaretlendiren Sn.Rektörümüz Prof.Dr. Ahmet Kızılay ve Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Abdulkadir Baharçiçek ve İİBF Dekanı Prof..Dr. Recep Karabulut ile Genel Sekreterimiz Prof.Dr. Hakan Erkuş’a teşekkür ederiz.

0 Paylaşımlar

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.